TMB farà obres a l’L4 i l’L5 al Turó de la Peira, Vilapicina i la Torre Llobeta per evitar les vibracions

A l’L5 se substituiran les vies entre Horta i Sagrera, mentre que a l’L4 s’activarà un pla de xoc que mitigui les molèsties

TMB prepara dues grans actuacions per acabar amb les vibracions que s’han detectat a la zona sud de Nou Barris, als voltants de les parades de Vilapicina i Virrei Amat, de la línia blava, i a la de Maragall, de la línia groga. Després d’estudiar la situació, han decidit renovar les vies de la línia blava entre Horta i Sagrera i, en el cas de la línia groga, activar un pla de xoc per reduir les molèsties en espera d’una renovació de vies prevista per al 2026. Per als dos casos els veïnat s’han organitzat en comissions de seguiment i compten amb el suport de Districte de Nou Barris.

Fa més d’un any que els veïns dels barris del Turó de la Peira i de Vilapicina i la Torre Llobeta es queixen que perceben vibracions i soroll amb el pas dels metros de la línia 5. Unes molèsties que pateixen sobretot a la zona del passeig de Fabra i Puig i als entorns de la plaça del Virrei Amat. En aquestes zones els veïns han notat com dringuen les copes a les vitrines o tremola el mirall. Arran les queixes veïnals, TMB ha analitzat els túnels els darrers mesos i en comprovar-ne el desgast dels materials, ha tret a concurs les obres per renovar tota l’estructura de via entre les estacions d’Horta i Sagrera, un tram que inclouen les parades noubarrienques de Vilapicina, Virrei Amat i, en el límit amb Horta, Maragall. Seran unes obres complexes pressupostades en uns 17 milions d’euros i que obligaran a tallar el servei. En un principi el plec de licitació preveu dur-les a terme -si no hi ha cap contratemps – a setmana santa i als mesos de juliol i agost. El veïnat afectat ha conegut els detalls d’aquestes actuacions a través de l’anunci de licitació o de la premsa, i reclama una reunió urgent amb TMB per conéixer els detalls de tot plegat. A més, volen que es facin inspeccions i controls als habitatges on, asseguren, han aparegut algnues esquerdes.

Pel que fa a Maragall, on ara mateix s’estan fent les obres del nou intercanviador entre les línies 4 i 5, TMB programarà el recanvi de les vies. Tanmateix aquestes obres trigaran uns anys i, mentrestant, s’hi faran algunes actuacions de manteniment sobre les vies per reduir les vibracions a la superfície, i sobretot als edificis propers. Aquestes obres començaran a l’abril i s’allargaran fins al mes d’octubre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies