Consell de Barri de la Prosperitat

La sessió serà presencial, sense reserva prèvia, i tractarà sobre l’estat de Pla de Barris, entre d’altres punts del dia

Continuen les sessions dels Consells de Barri al districte. L’evolució de la pandèmia permet que aquests tinguin un caràcter presencial o semipresencial, en funció del que s’acordi prèviament a la Comissió de Seguiment. En el cas de la Prosperitat la sessió es realitzarà presencialment a l’Escola Mercè Rodoreda (carrer del Vesuvi, 35) sense reserva prèvia.

El consell de barri començarà a les 19h i no hi haurà retransmissió per Youtube. Per motius sanitaris, caldrà registrar-se a l’entrada i l’ús de mascareta serà obligatòri.  Entre el punts de l’ordre del dia hi ha l’Estat del Pla de Barris, el Pla de neteja, els projectes de pressupostos participatius i un torn obert de paraules al final per a preguntes que fan referència a temes o col·lectius del barri de la Prosperitat.

Els consells de barri estan formats pels regidors de districte, els representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i, evidentment, la ciutadania. S’hi parla de plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri. Un cop acordat tot, es transmeten les propostes als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies