Torre Baró diu adeu al transformador aeri d’Endesa

Els veïns estrenen aquesta setmana la nova instal·lació elèctrica per poder alimentar el barri amb el doble de potència

La companyia Endesa va tallar dilluns els cables de l’antic transformador aeri que donava electricitat al barri de Torre Baró. Amb l’ajuda d’un grup electrogen, per garantir el sevei als abonats, els operaris van connectar el nou transformador que va arribar a finals de novembre. Amb les noves instal·lacions elèctriques, més potents que les antigues, es vol acabar amb els talls de llums i avaries constants que fa temps que els veïns denuncien al barri.

Les actuacions formen part de l’acord que l’Ajuntament i Endesa van establir al febrer passat i que també van incloure el soterrament d’algunes línies elèctriques de baixa tensió al barri.  Els veïns de Torre Baró estan satisfets amb les millores però afirmen que continuaran batallant per a que se soterrin també la resta de línies. També demanen mesures com ara bons socials per a que molts veïns en situació de pobresa energètica puguin fer front a les elevades factures de la llum.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies