La guia del bon tracte de violències masclistes de Nou Barris

El document inclou els serveis gratuïts i confidencials per denunciar actituds de violència masclista

La Guia del bon tracte de Nou Barris en relació a la violència masclista ofereix els recursos de què es disposa el districte per atendre les dones víctimes de violència masclista, i també per als homes que exerceixen comportaments violents sobre les dones. Aquesta guia pot ser d’utilitat per a aquelles persones que sospitin que un home que coneixen pot tenir comportaments violents o que se sobrepassa i perd el control. També en el supòsit que una dona coneguda estigui patint violència masclista. El document inclou els serveis gratuïts i confidencials per denunciar actituds de violència masclista.

Aquest document es va presentar dimarts en el marc de la I Jornada del Circuit Territorial contra la Violència Masclista de Nou Barris, un acte per a professionals dels serveis del circuit, entitats i equipaments.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies