Els veïns de Roquetes protesten de nou per la pèrdua del servei del bus 81

Demanen a l’Ajuntament el retorn de la línia al barri o un bus de barri que els connecti la part alta del barri i els equipaments

L’AV de les Roquetes es va reunir ahir amb el Districte de Nou Barris per tractar els temes de mobilitat al barri. Amb l’entrada en funcionament al juny de les noves línies que TMB va assumir de l’empresa Sagalés ja van protestar per la pèrdua del servei que el bus 81 feia al barri. Ahir, coincidint amb la reunió, van tornar a manifestar-se a les portes de la Seu del Districte. Una part dels representants veïnals va expressar les seves demandes a l’Ajuntament. Reclamen el retorn del servei del 81 o un bus de barri que connecti la part més alta de les Roquetes i els equipaments. Afirmen que hi ha molta gent gran en aquesta zona del barri que ara mateix no té cap opció de transport prop de casa. L’Ajuntament va recollir les demandes dels veïns i s’ha compromés a fer un estudi conjuntament amb ells sobre les necessitats de mobilitat que té el barri de les Roquetes.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies