Consell de Barri de Torre Baró

El pla de neteja i les actuacions a la zona alta del barri són alguns dels punts de l’ordre del dia de la sessió

Avui se celebra el Consell de Barri de Torre Baró a les 18.30h, al Casal de Barri Torre Baró (avinguda de l’Escolapi Càncer, 5). La sessió es realitzarà presencialment sense reserva prèvia; per motius sanitaris, caldrà registrar-se a l’entrada i l’ús de mascareta serà obligatori.  No hi haurà retransmissió per Youtube. La sessió tindrà el següent ordre del dia:

  1. Pla de neteja
  2. Actuació Zona Alta de Torre Baró
  3. Estat de les obres del Parc Central
  4. Torn obert de paraules, dirigit a les preguntes que fan referència a temes de barri o col·lectius.

Els consells de barri estan formats pels regidors de districte, els representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i, evidentment, la ciutadania. S’hi parla de plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri. Un cop acordat tot, es transmeten les propostes als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies