Concert ‘Daaea J Family’ a l’Ateneu Popular 9 Barris

La jornada comença amb un dinar senegalès a càrrec d’abarkacoop i la presentació ‘Retos y ambiciones del proyecto Top Manta’

El Sindicat Popular de Venedors Ambulants i Àfrica Moment ens porten a Daara J Family. Des dels seus inicis en els anys 90 a Dakar, Faada Freddy i Ndongo D han treballat per a crear un pont entre la seva cultura i la resta del món. Els seus textos compromesos en wolof, anglès o francès sempre han transmès l’esperança d’un món millor amb un optimisme indestructible. La seva música neix d’una intel·ligent mescla entre les tradicions seculars dels griots del Senegal i els gèneres musicals que han influït en el seu estil particular, des del funk-soul de James Brown, al rock-psyche de Pink Floyd, passant pel hip-hop americà del pes pesant Public Enemy i el reggae de Bob Marley.

En la formació de bandes en viu, el seu hip-hop ‘enèrgic’ es fa ressò de les seves preocupacions socials: educació, ecologia, protecció infantil. En més de 20 anys de carrera i 1000 concerts al voltant del món, van tenir l’oportunitat d’actuar en la primera part de Wyclef Jean, Public Enemy i Mos Def en USA, al costat de Peter Gabriel durant Womad, amb Africa Express i Damon Albarn a Londres i Lagos, en Transmusicales en Rennes, en Solidays, etc.

Han llançat quatre àlbums entre 1997 i 2010, inclòs Bumerang, guanyador del premi al millor àlbum en el BBC World Award en 2003, que il·lustra l’abast de la banda i la seva increïble capacitat per a unir els continents, des de Dakar fins a Nova York, París i Kingston.

Avui, Daara J Family continua sent un dels grups líders en l’escena hip-hop d’Àfrica i un dels seus millors ambaixadors. El duo ha madurat i entre els seus respectius projectes en solitari, els dos amics de la infància Ndongo D i Faada Freddy, portats per la mateixa intensitat que en els seus inicis i amb un nou impuls creatiu, tornen als escenaris amb Africa Moment per a celebrar el seu 25 aniversari de carrera.

Us detallem la programació d’avui:

14.30h Dinar senegalès a càrrec d’abarkacoop + presentació ‘Retos y ambiciones del proyecto Top Manta’

17-18:30h DJ set amb Jokkocollective i Babasy.

19h Concert Daara J Family

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies