Taller juvenil per resoldre dubtes amb els contractes i nòmines

El Punt InfoJOVE Nou Barris de Les Basses resol els neguits a l’inici de les relacions laborals

A l’inici de les relacions laborals és habitual tenir dubtes a l’hora de llegir la nòmina, el contracte, saber com funciona el tema dels convenis. Per aquest motiu des del Punt InfoJOVE Nou Barris, ubicat a les Les Basses, s’ofereix avui una taller juvenil sobre “Drets i Deures”.  El taller està adreçat a persones de 16 a 35 anys. Si tens una feina i alguns dubtes, pots resoldre avui els teus neguits a partir de les 17h, amb el suport de l’Assessoria laboral per a joves dels Serveis infoJOVE de Barcelona.

Inscripcions: pijnoubarris@bcn.cat, missatge de WhatsApp al 690 142 170
Organitza: Punt InfoJove Nou Barris
Espai Jove Les Basses, c. Teide, 20

Recordeu també que per qualsevol dubte també podeu consultar manera online la nova guia laboral jove, que ja ha arribat a la 3a edició.  Redactada i editada pels Serveis infoJOVE Barcelona del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, la guia aclareix dubtes sobre els drets i deures en el món laboral, les relacions laborals, el contracte de treball, les condicions laborals i les prestacions de la Seguretat Social.

Entre d’altres serveis gratuïts també es disposa de l’Assessoria laboral dels serveis infoJOVE, un espai proper i especialitzat on resoldre dubtes sobre recerca de feina, orientació professional i sobre els drets i deures com a treballador/a. Es pot demanar cita amb l’Assessoria a través dels serveis infoJOVE Barcelona i per missatge via WhatsApp al 601 640 794.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies