L’Arxiu Històric de les Roquetes- Nou Barris retrata el districte des de les fronteres

Tres voluntaris de l’entitat han actualitzat el fons gràfic amb més de 3.000 fotografies, la majoria a vista d’ocell

Pilar Escamilla i Marga Sànchez i Pilar Escamilla, tots tres membres de l’Arxiu Històric de les Roquetes – Nou Barris, han dedicat tot un any a fotografiar les gairebé 800 hectàries del districte des dels seus límits fronteres. Fins al 18 de desembre l’Espai Via Favència acull una petitat mostra amb 200 imatges seleccionades d’entre les gairebé 3.000 fotografies que van fer.

Aquesta exposició ens ofereix unes vistes de Nou Barris des d’edificis de veïns i entitats de gran alçària. Unes imatges poc usuals que permeten veure la transformació urbanística del districte en els darrers anys. També son testimoni de la diversitat que té Nou Barris, els elements històrics i algunes de les reivindicacions veïnals. Les fotografies s’acompanyen també de petits poemes de Pilar Escamilla.

A la imatge: Pilar Escamilla i Pilar Escamilla, dos dels voluntaris que han participat en el project

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies