La Montañesa i l’Eix Fabra Centre reben la Medalla d’Honor de Barcelona

Aquesta distinció és un reconeixement a la tasca de totes dues entitats dins el districte de Nou Barris

La Unió de Comerciants del Passeig de Fabra i Puig Fabra Centre, i el Club de Futbol Montañesa ha rebut aquesta setmana la Medalla d’Honor de Barcelona en reconeixement a la seva tasca al districte. Totes dues entitats van ser proposades pel Consell Plenari del Districte celebrat el mes de maig passat.

El reconeixement a l’Eix Fabra Centre li arriba com a representant del comerç de Nou Barris, en un any llarg en què restauració, paradistes i establiments han patit la duresa de la situació de la pandèmia de la covid-19. La Medalla d’Honor és fruit del reconeixement i suport a tot el comerç de Nou Barris, un llarg recorregut d’esforç i tenacitat per tirar endavant. En el cas concret de l’Eix Fabra Centre, a més, es reconeix també el treball dut a terme amb diferents entitats que defensen els interessos de persones en situació de vulnerabilitat.

I pel que fa al Club de Futbol La Montañesa, entitat nascuda l’any 1927 i profundament arrelada a Nou Barris, la Medalla d’Honor s’ha concedit en reconeixement, sobretot, per la tasca de formació esportiva i també educativa a tants i tants nens i nenes que han passat pel club al llarg de tots aquesta anys. Actualment, hi ha inscrits 400 infants del districte, als quals, més enllà de l’aprenentatge de l’esport, se’ls inculca valors essencials.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies