Nou Barris balla per reivindicar els drets de les persones amb discapacitat

Escoles i entitats posen en valor la riquesa de la diversitat amb una coreografia conjunta amb 350 participants

Un any més Nou Barris s’ha sumat a les celebracions del Dia de les persones amb Discapacitat. El districte ha programat diversos esdeveniments per posar en valor la riquesa de la diversitat dins la ciutat. Un exemple és el ja tradicional “Vine a ballar amb nosaltres”, una coreografia que va aplegar ahir 350 persones al Pati de la Seu del Districte. Hi van participar escoles del districte, entitats i serveis de persones amb discapacitat que van ballar el tema “Bendita la vida” de Txarango amb coreografia creada per l’associació d’art teràpia per a persones amb discapacitat intel·lectual Artenea.

La programació inclourà també el ja també tradicional guarniment de l’arbre de Nadal amb entitats de persones amb discapacitat i els casals municipals de gent gran del districte, el proper 15 de desembre. I el mateix dia, a la tarda, teatre Impro Show especial Nadal, amb la companyia Planeta Impro.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies