Arriba el primer concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barris

Es pot participar per 4 euros amb aperitiu i beguda, i votar per l’establiment preferit

Arriba a Nou Barris el primer concurs d’aperitius de Nadal. Es tracta d’una iniciativa del districte que es durà a terme en els establiments de restauració que trobareu en aquest mapa, als barris de la Guineueta, Canyelles, Verdun, les Roquetes i la Trinitat Nova.

Així, els caps de setmana fins al diumenge 19 de desembre, entre les 11.30 i les 13.30h podreu recórrer els diferents establiments i tastar les seves delicatessen, que trobareu en el mateix mapa. Per un preu de 4 euros, tindreu aperitiu i beguda, i també podreu votar per aquella proposta que més us satisfaci.

El 23 de desembre, a les 17 h a la Seu del Districte de Nou Barris, coneixerem els finalistes i també l’establiment guanyador.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies