Convocats oficialment els “Premis Nou Barris de l’any”

Reconeixen a títol individual i col·lectiu els noubarriencs que millor representen els valors i les tasques del teixit social dels barris 

El Districte de Nou Barris convoca oficialment els “Premis Nou Barris de l’any”, destinats a reconèixer els noubarriencs i noubarrienques que, a títol individual o col·lectiu, millor representen els valors i les tasques del teixit social dels barris del districte.  A partir del 20 de desembre, l’Ajuntament donarà més informació.

Nou Barris recupera, doncs, uns premis que des del 2.000 i durant molt anys van permetre atorgar un merescut reconeixement a les entitats i veïns i veïnes que treballen en projectes d’interès o rellevància pública en matèria educativa, social, cultural, cívica, socioeconòmica, esportiva o de cooperació. Aquests premis, com en l’anterior etapa, tindran caràcter anual i es lliuraran coincidint amb la Festa Major de Nou Barris.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies