Can Peguera inicia obres per a la seva transformació urbanística

Les actuacions comencen aquest mes i milloraran les connexions amb el Turó de la Peira i els equipaments del barri

Can Peguera inicia les actuacions del pla de futur del barri amb unes obres que tenen l’objectiu de millorar els accessos i connexions amb el Turó de la Peira i l’anomenada franja o balcó d’equipaments. A finals de més comencaran les obres al tram d’escales del carrer de Beret amb Vila-seca. En aquest punt està previst renovar les escales i construir un ascensor que connectarà els tres nivells existents. A més, es prepararà el terreny per a les properes actuacions previstes en posterior fases que afegiran millores urbanístiques i en els equipaments.

A més, atenent a les demandes dels veïns, Districte farà un posada a punt dels dos ascensors de ja existents a la zona. Segons l’AV de Can Peguera aquestes instal·lacions pateixen avaries constantment i necessiten una solució definitiva. “Ara que l’accés pel carrer de Beret es complicarà amb les obres durant dos anys, necessitem més que mai que els ascensors funcionin, perquè són l’única alternativa directa cap al balcó d’equipaments”, comenta Pep Ortiz, president de l’AV de Can Peguera.

Les obres d’aquesta primera fase tenen un pressupost de 4,1 milions d’euros que surten d’una partida de Districte i el Pla de Barris. En paral·lel a les obres en mobilitat i urbanisme que comencen, Ajuntament i veïns continuen definint altres àmbits del pla de futur de Can Peguera, com ara la rehabilitació dels habitatges que volen preservar mantenint la seva identitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies