Nou Barris celebra el Plenari amb els pressupostos per al 2022 a l’ordre del dia

La sessió també tractarà sobre una nova escola bressol municipal a la Trinitat Nova i el projecte de Reglament de Participació Ciutadana i altres temes impulsats des de l’oposició

Avui a les 19h arriba de forma semipresencial el darrer Consell Plenari de l’any i això implica també que un dels punts protagonistes de l’ordre del dia serà el pressupost municipal de 2022 per a l’Ajuntament i per al Districte de Nou Barris. Si no podeu assitir per seguir en persona aquest i la resta de punts del dia (que especifiquem a continuació), ho podeu veure en directe -o diferit- a través del canal de Youtube de l’Ajuntament: 

 

El govern també ha incorporat un canvi urbanístic per fer possible la creació del pati exterior de la nova escola bressol municipal que el Consorci d’Educació de Barcelona vol fer al carrer de Palamós 70. En aquest punt, on abans hi havia la torre del rellotge, s’està construint una promoció d’habitatges socials sobre un dels solars resultants de la remodelació del barri a causa de l’aluminosi. El govern també posarà a debat i aprovació inicial el projecte normatiu del Reglament de Participació Ciutadana i un canvi de nomenclàtor. 

Pel que fa a l’oposició, posarà sobre la taula altres temes com la demanda de pacificar els entorns de l’escola Víctor Català; la situació d’incertesa del Ràcing de Vallbona, que està pendent d’un trasllat provisional per les obres de soterrament de les vies; la interinitat que viuran els paradistes del Mercat de  Montserrat mentre no es construeix el nou equipament; l’estat del projecte executiu de la illa de la Ideal Plàstica Flor;  o la millora de les escales que uneixen el Campillo de la Virgen amb Ciutat Meridiana. 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies