Districte estudiarà la pacificació dels entorns de l’escola Víctor Català proposada per les famílies

Durant el plenari també es va informar d’altres millores a les escoles Turó i Santiago Russiñol

La comunitat educativa de l’escola Víctor Català, de la Prosperitat, celebren l’aprovació per unanimitat de la proposició que sol·licitava pacificar els entorns del centre.  La mesura proposava peatonalitzar el carrer de Santa Engràcia entre els carrers de Font de’n Canyelles i el Turó Blau; aquest darrer hauria de passar a ser zona 20; i es demanava facilitar l’accés directe al passeig de Valldaura. Per això caldria fer de doble sentit el tram del  carrer de Font d’en Canyelles, des d’ Enric Casanovas.

Tots els grups municipals van votar a favor d’aquesta proposició, presentada per ERC però sorgida de l’AFA de l’escola Víctor Català. Aquesta iniciativa, a més, comptava amb el suport de l’AV de Prosperitat. I no és el primer intent de la comunitat educativa en aquest sentit. Ja es van presentar al procés de pressupostos participatius però no ho van aconseguir. Ara sí tindran l’oportunitat, que arrencarà amb un estudi de mobilitat

Durant el ple també es va informar de dues actuacions més en escoles del districte. A la de Santiago Russiñol, situada també a la Prosperitat, es millorarà el pati. I a l’escola Turó, del carrer de Peñalara del Turó de la Peira, també s’hi faran obres de millora. Entre elles el tancament dels porxos per aprofitar l’espai. Aquesta escola ja gaudeix d’un entorn pacificat. Les obres es van fer aquest passat d’estiu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies