L’Ateneu Popular 9 Barris estrena Sotrac, el 26è Circ d’Hivern

L’espectacle critica i ironitza sobre com les noves tecnologies han canviat la nostra vida i les nostres relacions

S’apropa Nadal i ja tenim aquí una de les tradicions nadalenques de Nou Barris per excel·lència: el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9 Barris. Enguany arriba a la 26a edició amb ‘Sotrac’. Un espectacle que barreja la crítica, la ironia i l’humor per incitar a l’espectador a reflexionar sobre els efectes que tenen les noves tecnologies en les nostres vides.  Una reflexió sobre com aprofitem el temps, com gaudim la vida i com afrontem la mort en una societat cada cop més distanciada per l’ús de les noves tecnologies. I també, una clara crítica a les economies de plataforma i com aquestes ens fan la vida insostenible. L’espectacle parteix  de situacions quotidianes  en què ens podem veure tots interpel·lats.

Pugen a l’escenari cinc artistes -una d’elles, la trapezista Lara Renard, molt lligada al projecte de l’Ateneu- sota la direcció de Raül Garcia. Circ, clown, dansa i música en directe es donen la mà en un espectacle que es podrà veure fins al 23 de gener i que després pretén continuar fent circuit més enllà de Nou Barris.

Tot i que està adreçat a tots els públics, des de l’Ateneu recomanen l’obra per als majors de 6 anys.

Podeu consultar aquestes i altres dades, a més d’adquirir entrades per algun dels passis, al web de l’Ateneu Popular de 9 Barris.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies