La plaça de Sóller es converteix de nou en punt de vacunació temporal amb cita prèvia

Reobre també el punt de suport a la vacunació al Casal de Gent Gran de les Roquetes per ajudar a demanar la cita

Els contagis repunten i la demanda de vacunació ha pujat també amb la introducció del passaport covid. Per això avui torna a la plaça de Sóller un punt mòbil de vacunació fins al 23 de desembre. La principal novetat, però, serà que aquet cop atendrà tan sols amb cita prèvia. Ho farà de 9 a 13h i de 15 a 19h.

Podran accedir-hi les persones majors de 60 anys que hagin de rebre la tercera dosi, la de reforç; també les que es van vacunar amb Janssen i ara els hi cal dosi de reforç; i les persones majors de 15 anys que vulguin rebre la primera dosi.

>> Demanar cita prèvia per vacunar-se

Les persones que necessitin ajuda per demanar la cita prèvia per no tenir accés a internet o desconéixer com es fan els tràmit, es poden adreçar als punts de suport, com el del Casal de Barri de Torre Baró o el de la Trinitat Nova. Un altre és del Casal de Gent Gran de les Roquetes, que reobre avui i estarà disponible fins al proper 31 de gener. En aquest punt també s’emeten certificats de vacunació. L’horari és dilluns i dimarts de 9.30 a 12.30h i de 17 a 19h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies