Es reactiva un nou punt de suport a la vacunació a Nou Barris

S’ha ubicat al Casal de Gent Gran de Roquetes i atendrà la ciutadania fins al 31 de gener

El Casal de Gent Gran de Roquetes serà fins al proper 31 de gener un espai nou de suport a la vacunació. En aquest punt es pot demanar cita per a la vacunació contra la covid-19 i descarregar el certificat de vacunació de la covid-19. L’horari d’antenció és dilluns i dimarts de 9.30 a 12.30h i de 17 a 19h.

Els punts de suport oberts a tota la ciutat estan pensats per contribuir a donar un accés equitatiu a la vacuna per a tothom, i prevenir que acabi existint un patró de desigualtat en les cobertures, que en gran part tenen a veure amb la barrera digital. En el cas de l’ajuda per demanar cita, es fa pensant sobretot en la campanya de vacunació amb la dosi de reforç en les persones majors de 60 anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies