La Bústia Reial s’instal·la un any més a la seu del Districte

Els infants poden dipositar les cartes amb els seus desitjos fins al mateix 5 de gener  

Els nens i nenes que vulguin enviar la carta als Reis Mags d’Orient tenen l’opció de dur-la a la Bústia Reial, que un any més s’ha instal·lat a la plaça Major de Nou Barris, tot just al costat de l’entrada de la Seu del Districte.  Els patges carters recolliran el dia 5 de gener les cartes que els infants dipositin aquests dies amb la llista de destijos per a una de les nits més màgiques de l’any.  Està previst també que uns dies abans, el 2, 3 i 4 de gener, s’instal·li també el campament de la comitiva dels Reis d’Orient al pati de la Seu del Districte. 

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies