Tres dies de casal de Nadal ‘Digijoves’ a l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana

Nois i noies d’entre 14 i 18 anys s’endinsen en el món del joc a través de la fabricació digital 

Aquest Nadal l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana ofereix moltes activitats per reparar joguines, crear guarniments, iniciar-se en la robòtica , fabricar tovallons amb impressió 3D, i fins i tot dissenyar i crear motlles de galetes amb motius personalitzats. Durant tres dies, a partir d’avui i fins dimecres, l’equipament ofereix també un casal gratuït per a nois i noies de 14 a 18 anys.  En aquests tres dies de casal, els joves s’endinsaran en el món del joc a través de la fabricació digital dins el projecte ‘Digijoves’. Una iniciativa que va començar l’any 2020 i que té com a objectiu facilitar l’accés als joves a la fabricació digital, Arduino, disseny i fomentar les vocacions tecnològiques i les competències makers.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies