Dijous, maig 23, 2024
CanyellesSocietat

Dos comerços buits del mercat de Canyelles s’obren a subhasta

El termini de presentació de les propostes per a la concessió de les parades acaba el 24 de gener

A Nou Barris, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona ha obert a subhasta dues parades buides del mercat de Canyelles. Són dues de les 18 concessions que acaben de sortir publicades al BOBP. A la resta de la ciutat, els llocs de venda estan situats al mercat de la Barceloneta, del Besòs, del Bon Pastor, del Carmel, del Guinardó, de la Marina, de Sants, de les Tres Torres, de la Vall d’Hebron i de Sant Andreu. La tramitació és ordinària a través d’un procediment obert i qualsevol persona física o jurídica hi pot concórrer.

El interessats poden contactar amb els mercats i visitar les instal·lacions durant el període previ a la presentació de les propostes. Aquestes visites s’han de concertar com a mínim cinc dies abans de la fi del termini. Per al mercat de Canyelles us heu de dirigir a mercatcanyelles@bcn.cat

El termini de presentació de les propostes acaba el proper 24 de gener de 2022 a les 14 h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies