Una rèplica de l’estel de la torre de la Mare de Déu a Nou Barris

Un procés participatiu decidirà la ubicació d’aquest nou emblema lluminós de la ciutat 

Nou Barris obre un procés participatiu per decidir el futur emplaçament d’una rèplica exacta de l’estel lluminós que ja corona des de fa dies la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. L’Ajuntament ha acordat amb el temple tenir un segon referent més elevat i després de setmanes de negociacions s’ha triat el Districte com a candidat. Ara bé, l’elecció de l’emplaçament la decidiran els veïns i veïnes del districte, a través d’un referèndum que se celebrarà el 29 de febrer de 2022. Pasades festes, s’obrirà un procés per a que tant els edificis d’equipaments com els de les comunitats de veïns ofereixin la seva candidatura.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies