La comitiva reial obre el seu campament a la Seu del Districte de Nou Barris

El recinte es pot visitar sense reserva prèvia les tardes des d’avui fins al dia 4 de gener

Torna el campament més màgic, el de la comitiva dels Reis d’Orient. S’han instal·lat de nou al Pati de la Seu del Districte, amb la col·laboració de 17 entitats de Nou Barris. I el podeu visitar fins al 4 de gener de 17 a 21h de forma gratuïta, si no hi ha cap canvi a les restriccions sanitàries. Això sí, aquest any haureu de tenir paciència perquè no funciona amb reserva prèvia, sinó que cal fer cua. L’aforament continuarà limitat i, per tant, es regularà la cua de manera que la cua es tallarà per tal de tancar el cmapament a les 21h.

A dins hi trobareu un itinerari en el qual podreu saludar els astrònoms que busquen l’estrella, les cosidores dels vestits dels tres Reis, els carters reials, els regals, els caramels, les cosidores, la carbonera, les fades de la son, els vigilants de la clau màgica o les vetlladores de la llum.

Com a novetat, el recinte serà accessible amb persones amb diversitat funcional. Districte de Nou Barris activa avui el codi QR que trobareu a sota aquestes línies, i mitjançant el qual podeu accedir a una audiodescripció de l’itinerari. A més, el dia 4 a les 16.30h es farà una visita tàctil, adaptada a persones amb ceguesa, així com amb explicació en llengua de signes.

 

Escaneja el codi QR per accedir a la visita amb audiodescripció

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies