Dijous, maig 23, 2024
Canyelles

“Le petit théâtre ambulant’, un espectacle itinerant a Canyelles

Una bicicleta-carro conduïda per un còmic viatja pel parc de Josep Maria Serra Martí

Inspirat en els teatres ambulants de l’època del Renaixement, una bicicleta-carro conduïda per un còmic viatja avui pels carrers de Canyelles oferint un espectacle d’humor gestual i de poesia. Tal i com els comediants feien les seves representacions en aquella època, en Jam ha creat l’espectacle itinerant ‘Le Pétit Théâtre Ambulant’. A través de l’humor gestual i la poesia, el còmic ens endinsa en el seu singular univers, que gira entorn de la imaginació, el riure i les emocions. Un teatre itinerant, que dóna a tothom la possibilitat d’apropar-se a la cultura sense la necessitat d’un espai físic concret. En aquest cas l’escenari serà el parc de Josep Maria Serra Martí, a Canyelles.

“Le petit théâtre ambulant’, a càrrec de Jam

Hora: 11 h
Organitza: Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona
Lloc: parc Josep Maria Serra Martí (Canyelles)

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies