Torna la cavalcada de Reis a Nou Barris

Els rebran a la Zona Nord i aniran a a la Seu del Districte, on els espera un espectacle musical, per finalment iniciar la cavalcada 

Nou Barris recupera avui una de les grans tradicions nadalenques: la cavalcada. La primera parada és la de benvinguda als Reis d’Orient. Sortirà a les 16.15h del carrer de Perafita 48, i seguirà pels Rasos de Peguera i Vallcivera fins a la plaça de l’estació de Renfe. La comitiva entrarà a a la plaça de l’estació de Renfe sobre les 17.15h i esperarà els Mags d’Orient, que arribaran en tren a aquella hora i compartiran unes paraules juntament amb un espectacle d’animació. Hi haurà servei de llengua de signes).

Acabada la cavalcada de benvinguda, els Reis d’Orient es dirigiran als nens i nenes de Nou Barris des de la balconada de la Seu del Districte, a la plaça Major de Nou Barris, on a partir de les 18 h començarà un espectacle musical. Hi haurà servei de subtitulació i llengua de signes i espai reservat per a gent amb mobilitat reduïda.

I a les 19 h començarà la cavalcada pel districte amb el següent recorregut: via Favència / via Júlia, plaça de la República, passeig de Verdun, carrer del Doctor Pi i Molist, passeig de Fabra i Puig / carrer de Vèlia. Hi prendran part 19 carrosses i comparses. En aquest mapa podeu consultar l’afectació al trànsit.

Coorganitzen la cavalcada de Benvinguda a la Zona Nord: Districte de Nou Barris, Associació Sociocultural La Indomable, Associació Educació i Lleure Ubuntu, Casal de Joves Zona Nord, AFA Mestre Morera, AFA Mare Alfonsa Cavín, AFA CEIP Elisenda de Montcada, AMPA Escola Ciutat Comtal.

Coorganitzen la cavalcada: Districte de Nou Barris, Centro Cultural García Lorca, Societat Coral L’Ideal d’en Clavé, Associació Porta Cultural, Centro Cultural Manuel de Falla, Hermandad Los Romeros, SESE, Vocalia de Joves Turó de la Peira, Associació Sociocultural, AV Roquetes, La Indomable,  Grup de Foc de Nou Barris, Banda Simfònica Roquetes – Nou Barris de Barcelona, AFA Timbaler del Bruc, CEB Luz Casanova, AV Trinitat Nova, AMPA Cor Maria Sabastida, AMPA FEDAC Amílcar, Alzamora CF, AMPA Jesús – Maria Claudina Thévenet, AFA Escola Àgora BCN.

La gestió i direcció artística és a càrrec de Puça Espectacles.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies