Dijous, maig 23, 2024
Nou BarrisSocietat

Darreres dues setmanes per presentar candidatures als nous Premis Nou Barris

Els guardons reconeixeran la tasca per millorar la vida als barris, a partir d’una votació popular dels finalistes

Districte de Nou Barris ha decidit recuperar els guardons que reconeixien la tasca i l’aportació d’entitats i persones dels nostres barris en projectes d’interès o rellevància pública en matèria educativa, social, cultural, cívica, socioeconòmica, esportiva o de cooperació. Després d’anys desapareguts, els Premis Nou Barris tornen amb un format participatiu. Per començar, es poden presentar candidatures fins al proper 21 de gener per correu electrònic a l’adreça electrònica comunicacionoubarris@bcn.cat, o a través d’instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte de Nou Barris. Els requisits són els següents:

  • Les persones a títol individual i les entitats poden presentar, com a candidates, persones o entitats de l’àmbit social, associatiu i cultural dels barris del districte.
  • Les persones candidates han de ser majors d’edat o, en cas de ser menors, comptar amb el consentiment de pares o tutors legals.
  • S’exclou de l’elecció el personal funcionari del Districte de Nou Barris, les persones treballadores de les empreses que gestionen els equipaments i serveis municipals del districte i els càrrecs polítics en actiu.

Les candidatures proposades s’han d’acompanyar d’una argumentació que justifiqui la distinció explicant la vinculació amb determinat barri o barris per part de la persona/col·lectiu proposats, i els mèrits que es vulguin destacar. Només es pot presentar una candidatura per a cada categoria (individual i col·lectiva)

Un cop validades les candidatures, un jurat amb representants de Districte i d’entitats triarà les candidatures finalistes i, posteriorment, s’obrirà la votació entre l’1 i el 31 de març de 2022. Aquesta votació es farà a través del web de Línia Nou Barris. Cada persona només podrà votar una vegada a cada categoria.  Les candidatures més votades, una de cada categoria, seran les guardonades. En cas d’empat entre dues o més propostes d’elecció es dirimirà a sorts.

Més detalls i informació al web de Districte de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies