Dijous, maig 23, 2024
CulturaEl Turó de la Peira

El projecte MURS BARCELONA s’estrena a l’Espai Jove Les Basses

Els joves transformen la façana del equipament amb diverses intervencions artístiques

MURBA és un projecte artístic i comunitari que dona visibilitat, identitat i singularitat als Espais Joves de Barcelona, amb l’objectiu també de promoure la cultura emergent i els joves creadors, amb una participació activa dels joves.

El projecte Murba s’estrena a l’Espai Jove de Les Basses després de diversos processos participatius i artístics realitzats amb els joves a través de tallers i intervencions murals a la façana del mateix Espai Jove. En aquesta primera experiència a Nou Barris s’ha treballat amb l’artista DEIH en un procés artístic, a través de tallers de graffiti impartits per l’artista Camile Escruela en el qual s’han creat obres sobre plafons que han quedat exposades a la terrassa de l’Espai Jove Les Basses. Aquest procés participatiu ha sigut la font d’inspiració per decidir la temàtica de l’obra mural que l’artista DEIH ha realitzat a la porta d’entrada de Les Basses.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies