La línia 183 amplia el recorregut a la Zona Nord

La 182 es converteix en circular i el bus a demanda allarga l’horari

La línia 183 d’autobusos de TMB amplia a partir d’avui el recorregut per Ciutat Meridiana, amb l’objectiu de donar servei a la part alta del barri. La freqüència de pas serà de 20 minuts, un fet que redueix en 10 minuts el servei que prestava l’empresa Sagalés. Al mateix temps, el servei començarà més d’hora de dilluns a dissabte, en concret, a les 4.50h, en comptes de les 5 h com es fa actualment, per facilitar l’accés al veïnat que li interessa agafar a primera hora el tren a l’estació de Torre Baró.

Entre els canvis que entren en funcionament a partir d’avui hi ha també la conversió de la línia 182 (plaça del Virrei Amat – Torre Baró) en circular, amb un sol origen i final a Torre Baró. Això  permetrà escurçar el temps de volta i ajustar els horaris de pas, que mantenen la cadència programada de 20 minuts.

Finalment, també es millora el servei del bus a demanda de Torre Baró, implantat el 2019 i que opera amb la marca El meu Bus. En aquest cas, a partir d’avui s’aplicarà una ampliació de mitja hora en l’horari de peticions de servei, de les 20.30h fins a les 21h (per a recorreguts que acabin com a màxim a les 21.30h). Tots aquests canvis s’han planificat d’acord amb el Districte de Nou Barris i les peticions expressades pel veïnat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies