Convocatòria general de subvencions per al 2022

Les sol·licituds es poden presentar per via telemàtica i inclouen l’àmbit de benestar animal

Fins al 27 de gener es poden presentar les sol·licituds per a les subvencions del 2022.  Es destinaran més de 21 milions d’euros a un total de 104 línies d’ajut, dins 26 àmbits temàtics, amb un de nou: el benestar animal. Les sol·licituds s’han de presentar a través del portal de tràmits de l’Ajuntament fins al 27 de gener.

La convocatòria general de subvencions té l’objectiu de donar suport a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat que fomentin i millorin la cohesió social, la inclusió i la diversitat, la participació i l’acció comunitària, la cooperació, la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, l’economia de proximitat i el consum responsable i el benestar i els drets de la ciutadania.

Des de l’Ajuntament s’ha previst un calendari de sessions informatives dividides per àmbits i districtes per tal de fer costat a les entitats i la ciutadania interessades, que disposaran de l’acompanyament d’alguns òrgans gestors, especialment en districtes, i l’assessorament des de Torre Jussana. Trobareu més informació a la convocatòria general de subvencions 2022

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies