Dijous, maig 23, 2024
Nou BarrisSocietat

El suport psicològic de Konsulta’m s’amplia a Nou Barris

Al llarg d’aquest primer trimestre el servei municipal gratuït arribarà a la població adulta del districte

El servei Konsulta’m +22 arribarà al districte de Nou Barris en el primer trimestre d’aquest any. D’aquesta manera, aquest servei municipal gratuït, fins ara adreçat a joves i adolescents, atendrà també la ciutadania de més de 22 anys.

Ho farà als sis districtes de la ciutat amb col·lectius amb més vulnerabilitat, relacionada amb qüestions socials i econòmiques que, de retruc, deriven en pitjors indicadors de salut i, específicament, de salut mental. El patiment psicològic s’ha agreujat arran de la crisi sanitària de la covid-19 tant en població jove com adulta, i cal posar el focus no només en el tractament, sinó també en la prevenció i detecció dels símptomes.

Amb l’objectiu d’arribar a les persones amb més dificultats per accedir als serveis de salut mental, Konsulta’m +22 treballarà directament amb els professionals de la comunitat que estan en contacte directe amb les persones destinatàries del programa, com per exemple serveis socials, escoles d’adults, oficines d’habitatge, programes d’inserció laboral i oficines de suport a la tramitació d’ajuts.

L’espai Konsulta’m és un servei de suport psicològic adreçat a adolescents i joves per detectar i atendre de forma preventiva el patiment psicològic i els problemes de salut mental del jovent. Implementat al districte de Nou Barris el juliol de 2018 es també un espai on s’ofereix assessorament als professionals que treballen amb grups d’adolescents o de joves.

  • Konsulta’m Nou Barris (centre cívic Zona Nord):

Carrer de Vallcivera, 14
Horari: dimecres, de 16 a 20 hores
Telèfon: 686 791 271
konsultam@csm9b.com

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies