L’Ajuntament compra dos locals de l’antiga Regesa per destinar-los als joves de la Zona Nord

L’any vinent s’iniciaran les obres per convertir uns baixos de la plaça dels Eucaliptus en un espai juvenil referent amb serveis 
Els joves de la Zona Nord aviat tindran un espai per a ells. Des del desembre, l’Institut Municipal de l’Habitatge de Barcelona ja és propietari de dos locals de l’antiga Regesa, situats a la plaça dels Eucaliptus a tocar la part de baix de Ciutat Meridiana. Aquests dos locals, que junts sumen 300m2, es convertiran en un espai de referència per al jovent de la Zona Nord. Una part de l’equipament es destinarà a la dinamització juvenil amb la cessió d’un espai al Casal de Joves de la Zona Nord. Altre part es reservarà per a serveis municipals d’atenció juvenil. La inversió, inclosa dins el Pla de Barris, ronda els 400.000 euros.
L’Ajuntament destaca que no es tracta d’un Espai Jove o un Casal de Joves a l’ús.  “Parlem d’un equipament de referència per joves on es concentren serveis que atenen a adolescents i joves així com d’un espai on s’ubicarà la seu de l’entitat Casal de Joves de la Zona Nord”, informen fons del Districte de Nou Barris.  A nivell de serveis per a joves inicialment es preveuen propostes com el Punt d’Informació Juvenil de la Zona Nord o el Konsulta’m, així com d’altres que aterren al territori de caire ocupacional, educatiu o en clau de salut comunitària.  En el marc del Pla de Barris, es mantindrà també un servei de dinamització juvenil que fa acompanyament i suport a l’entitat Casal de Joves de la Zona Nord des de fa tres anys i que promou també activitats juvenils d’acord amb els equipaments de proximitat.
En aquests moments l’Ajuntament està en fase de redacció del projecte executiu, que preveuen acabar en dos o tres mesos, per posteriorment licitar les obres. Pel que fa al calendari, segons el gerent de Nou Barris, l’inici d’obres se situaria entre finals d’aquest any i principi de 2023.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies