Un taller per ajudar els ocells de la Trinitat Nova i Collserola

La construcció de menjadores els ajuda a passar millor l’hivern, amb menys aliments 

Amb l’arribada del fred de l’hivern les menjadores per a ocells són de gran utilitat per a moltes espècies d’aus perquè disposen de menys aliments en aquesta època de l’any.  Per aquest motiu, la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova organitza un taller per per ajudar a passar un millor l’hivern a aquests altres veïns d’aquest barri limítrof amb la serra de Collserola. El pit-roig, la cadernera, el colom, l’esparver, l’aligot, la merla o el picot, més d’un centenar d’espècies d’aus viuen, crien o simplement migren ben a prop del nucli urbà. Les menjaderes els ajudem a passar l’hivern al mateix temps que ens permet observa-los de més a prop.

Taller “Ocells de la Trinitat Nova i Collserola”
De 17.30 a 19h

Inscripcions i més informació: casadelaiguadt8@bcn.cat, tel. 93 463 77 71
Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova, carrer de Garbí, 2.

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies