Taller d’autoaprenentatge de guitarra i ukelele al Casal de la Prosperitat

Dues sessions gratuïtes al gener per a adults per a introduir l’alumnat en la pràctica musical 

El Casal de Barri de la Prosperitat ofereix aquest mes un taller de dues sessions (dijous 20 i 27 de gener, de 18.30 a 20.30 h) per a adults per introduir l’alumnat en la pràctica musical de guitarra i ukelele des de l’autoaprenentatge. L’activitat anirà a  càrrec de Miquel Sió Falguera i noés necessari tenir experiència prèvia amb els instruments ni coneixements musicals.

El taller és gratuït, però es requereix inscripció prèvia, que es pot realitzar a la secretaria del Casal de Barri de la Prosperitat en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 10 a 13h i de 17 a 20h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies