L’Ajuntament estudia reubicar el camp del Racing Vallbona davant la Granja del Ritz per les obres d’Adif

El trasllat permetria al club mantenir la seva tasca social i esportiva al barri

Districte de Nou Barris estudia traslladar el camp de futbol del Racing Vallbona als terrenys situats davant de la Granja del Ritz. Un trasllat forçat per les futures obres de soterrament de les vies del tren que actualment passen entre la instal·lació esportiva i el riu Besòs. Aquestes obres tenen previst començar el gener de 2023 i afectaran el camp de futbol. Per tant, feia mesos que el Racing Vallbona es mostrava preocupat i reclamava una solució.

Segons va explicar el regidor de Nou Barris, Xavier Marcé,  al darrer plenari, Districte ha treballat amb diverses propostes per a reubicar el camp de futbol abans de decidir-se pels terrenys de la Granja del Ritz. El problema han estat els informes de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) que ha desestimat emplaçaments com el de la Ponderosa pel risc d’inundacions. “L’Agència Catalana de l’Aigua ens ha vetat totes les alternatives possibles. No una, moltes- va afirmar el regidor-  Malgrat tot hem trobat una solució que permetrà tenir el camp de futbol sencer en el barri. Afecta un petit tros de la Granja del Ritz, un 5% del terreny. Creiem que mentre hi hagi aquest camp provisional s’hi pot crear un efecte de sociabilització en el propi entorn de la Granja del Ritz”. Tot plegat reconeixent la gran tasca social que fa el Racing Vallbona al barri.

Aquest emplaçament encara està pendent de la confirmació definitiva per part de l’ACA, però la intenció de Districte és, un cop informats els veïns de Vallbona, començar amb el projecte executiu per crear la instal·lació provisional. Aquest nou camp seria la seu del Racing Vallbona durant un temps aproximat de 4 anys.

 

 

Vallbona es puja al tren del soterrament de les vies a l’últim moment

 

Èxit esportiu dels petits del Racing Vallbona

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies