Dilluns, setembre 25, 2023
CulturaLa Trinitat Nova

El 26è Circ d’Hivern, prorrogat fins al 30 de gener

L’Ateneu Popular de 9 Barris allarga les funcions per compensar els espectacles cancel·lats per la covid-19

‘Sotrac’, la proposta del Circ d’Hivern d’enguany, encara la recta final de les seves representacions. De fet, aquest hauria estat el darrer cap de setmana de l’espectacle, però des de l’Ateneu es va decidir fa uns dies allargar les funcions fins al dia 30 i d’aquesta manera compensar les sessions que es van haver de cancel·lar quan la covid va fer acte de presència sobre l’escenari. Són sobretot funcions matutines i si voleu aprofitar-les, heu de donar-vos pressa, ja que les entrades volen.

Enguany el Circ d’Hivern ens ha portat tot d’escenes que ens conviden a reflexionar sobre l’ús que fem de les noves tecnologies. “L’scroll és infinit però la vida és finita”, afirmen en la promoció de l’espectacle. I sobre aquesta base, trapezi, equilibris, danses i molta música van filant gags sobre la nostra dependència al mòbil, a les pantalles, a comprar en línia i a tota una sèrie de nous hàbits que, potser, ens allunyen de la realitat.

Per adquirir les entrades teniu diverses opcions:

  • Entrades anticipades per telèfon:

Des del dimecres 13 de desembre i tots els dies de funció de 17h a 19h (diumenges de 16h a 18h) al telèfon 93 867 85 41

• Entrades pel mateix dia.:

A la taquilla de l’Ateneu Popular 9 Barris una hora abans que comenci l’espectacle.

• Entrades per un altre dia a taquilla:

A la taquilla de l’Ateneu Popular 9 Barris de 17h a 19h (diumenges de 16h a 18h)

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies