Cafeteres i teteres al cicle Urban sketching del Centre Cívic Torre Llobeta

Una activitat perfecta per passejar i descobrir el barri fent esbossos dels carrers, els seus racons i de la seva vida quotidiana

Tal com diu el seu nom, l’essència de l’urban sketching és dibuixar al i el carrer, una activitat perfecta per passejar i descobrir el barri fent esbossos dels carrers, els seus racons i de la seva vida quotidiana. Al cicle Urban sketching del Centre Cívic Torre Llobeta podeu descobrir aquests espais de manera diferent, a través del dibuix. A l’activitat els participants aprendren a desenvolupar el sentit de l’observació per reproduir en imatges una mica de tot el que els envolta, elements emblemàtics del paisatge urbà, personatges, etc. També permet descobrir algunes bases essencials del dibuix urbà: perspectiva, contrast, llum, etc.  A la sessió d’aquest mes els participants dibuixaran els objectes de la cuina. També podeu compartir els vostres dibuixos – sketches  a Instagram, mitjançant el hashtag #usktorrellobeta.

Cicle Urban sketching del Centre Cívic Torre Llobeta
D’11h a 13h

Preu: Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Cal portar:  Llapis o portamines, bolígraf i /o rotulador negre que aguantin l’aigua i pinzell i quadernat o llibreta de dibuix.

Responsable de l’activitat Raúl Cuenca, il·lustrador

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies