Noves dates de la fase de retorn per decidir el futur del solar de la DAMM i el del carrer Pintor Alsamora

L’Ajuntament té previstes dues sessions noves que tindran lloc el 8 i 17 de febrer a la Bòbila de Porta

L’Ajuntament ha anunciat noves dates en la fase de retorn del procés participatiu obert a Porta que ha de decidir sobre el futur de dos solars del barri: el del carrer Pintor Alsamora i el de l’antic camp de futbol de la DAMM. Les dues sessions previstes i les noves dates són aquestes:

8 de febrer, a les 18h. Treball sobre la proposta final
17 de febrer, a les 18h. Presentació de la proposta final i valoració del procés
En ambdós casos, les sessions són presencials i es faran a la Bòbila de Porta. No cal inscripció prèvia, però l’aforament és limitat.

La qualificació urbanística del solar de Pintor Alsamora, aprovada definitivament el 30 de juliol de 1998, és de nova zona verda. De la seva banda, el de l’antic camp de la DAMM està qualificat d’equipament esportiu. En aquest darrer cas, l’Ajuntament va acordar una permuta amb la funerària Altima, a qui va pagar poc més d’un milió d’euros i li va cedir un espai al costat del cementiri de Sant Andreu. A canvi, l’Ajuntament es va quedar amb els terrenys de l’antic camp de futbol i va guanyar, doncs, 6.000 m2 de solar.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies