L’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris dedica el 2022 al patrimoni literari del districte

L’entitat dedicarà rutes, conferències i exposicions a difondre la creació cultural del veïnat

És habitual que l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris dediqui les activitats que fa al llarg de l’any a un tema en concret. Un cop han tancat -amb tots els problemes que han generat les restriccions sanitàries- els actes entorn als 50 anys del moviment veïnal de Nou Barris, i al territori noubarrienc en si mateix, ara els col·laboradors de l’entitat afronten 2022 amb un nou repte: el patrimoni cultural de Nou Barris. Els llibres, però també pintures, dibuixos, fotografies o altres expressions de creació cultural seran l’eix de les activitats d’aquest any. Volen posar en valor el talent dels veïns i veïnes dels nostres barris, del present i del passat.

La primera cita serà demà dijous dia 27, quan inauguraran a les 19h una exposició de “Cartells i dibuixos del Zeju”. Un dels grans clàssics dibuixants de programes, cartells o vinyetes de reivindicacions, actes i festes veïnals, en especial de la Prosperitat.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies