TMB revisarà els pisos on han sorgit esquerdes per les vibracions de la línia 5

La companyia es reunirà amb els veïns dels barris afectats per detallar les obres dels propers mesos

TMB farà seguiment dels pisos del Turó de la Peira i de Vilapicina i la Torre Llobeta on s’han detectat esquerdes per les vibracions de la línia 5, tant abans com durant les obres que han d’acabar amb les molèsties per vibracions i sorolls.  Així ens ho ahan explicat els propis veïns, que s’han reunit finalment amb TMB, tal com reclamaven des de fa un parell de mesos. Es mostren satisfets per aquest compromís i ara resten a l’espera d’una propera reunió d’aquí a un mes, per conèixer més detalladament el projecte. Mentrestant, les entitats veïnals han anat recollint les queixes i les dades de les persones que han detectat algun tipus d’afectació, sobretot esquerdes, a casa seva.

Durant la reunió, TMB va informar sobre les futures obres que es faran a la línia 5  entre Horta i Sagrera, així com a les cotxeres que té al passeig de Fabra i Puig, prop de Can Basté. Les actuacions substituiran tota l’estructura de via i altres elements per acabar amb les vibracions i sorolls amb el pas dels trens, ja que, segons va assegurar al novembre, TMB ha detectat aquestes vies han acabat la seva vida útil i, per tant, cal renovar-les per unes de noves, amb sistemes antivibratoris. Un projecte d’aquesta envergadura implica el tall del servei de metro, així que es preveu que el gran gruix de les obres es concentrin a l’estiu, tot i que hi pot haver actuacions també en Setmana Santa.

D’altra banda, pel que fa a Vilapicina i la Torre Llobeta encara hauran d’esperar una mica més per acabar definitivament amb altres molèsties per vibracions i sorolls. TMB també farà algunes actuacions a la línia 4 de metro per esmorteir les vibracions fins que arribi la renovació total de vies en aquesta línia, als propers anys.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies