El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola publica un nou mapa en paper i en línia

L’objectiu és donar a conèixer les rutes, equipaments i serveis disponibles, i recordar les bones pràctiques que cal respectar

Ja es pot consultar la nova guia i mapa que el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola ha publicat per tal de, per una banda,  difondre la xarxa de camins disponible per a les activitats d’ús públic al Parc Natural, així com els equipaments i serveis de què disposa per afavorir la visita. D’altra bandam el consorci també vol promoure el gaudi responsable d’aquest gran espai natural protegit, i posa en valor els beneficis que ens aporta aquest espai natural protegit i remarca als visitants quines són les bones practiques i les normatives vigents que cal respectar a l’entorn.

Al mapa hi trobareu una extensa xarxa de pistes, camins i corriols de prop de 400 km que permeten la descoberta del patrimoni natural i cultural de Collserola des dels nou municipis. S’hi ha posat en relleu el transport públic que hi arriba, i es complementa  amb el recull d’equipaments i serveis disponibles per a la visita. Aquesta informació ve acompanyada també de contingut més pedagògic, com el nomrbre de fonts, masies, restes arqueològiques, miradors, o producció agrícola de proximitat que hi ha a la nostra serra.

La guia està disponible en format paper als equipaments del Parc Natural de Collserola, com el que tenim a Nou Barris al Castell de Torre Baró. També el trobareu en una versió interactiva al web oficial del consorci que té cura de l’espai, o bé en format per descarregar i imprimir. Si trieu aquesta darrera opció, us facilitem la feina a continuació:

 

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies