Ciutat Meridiana convoca una manifestació contra els desnonaments i la pobresa

La protesta arriba després d’unes setmanes amb diverses ordres de llançament al barri

Malgrat la moratòria amb motiu de la covid, Ciutat Meridiana -d’igual manera que altres barris- viu cada setmana mobilitzacions per aturar desnonaments programats des dels jutjats. Dimecres passat van ser tres i la setmana passada n’eren quatre. Són desnonaments que s’aturen i s’ajornen en els millors dels casos, però, que com ha explicat sovint el president de l’AV Ciutat Meridiana, es van repetint i algunes famílies han viscut 3, 4 i fins a 8 intents de desnonament. Tot i negociar lloguers socials, molts cops aquests s’llarguen en el temps i, mentrestant, la salut mental de les persones afectades es resent. A tot això cal afegir altres problemes, com el de l’atur, els treballs temporals o de sous precaris, o la manca de papers que dificulten l’accés al mercat laboral.

Des d’aquest context, s’ha convocat per aquesta tarda una manifestació en protesta pels desnonaments i per reivindicar habitatge digne. La previsió és que la marxa surti de la plaça Roja a les 17.30h i que avanci fins al passeig de Fabra i Puig, per reclamar solucions definitives a totes les administracions. Han trobat el suport d’entitats d’altres barris i districtes, com el Grup d’Habitatge de Sants o la Xaraxa de Suport Mutu de la Trinitat Vella.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies