L’Ajuntament analitza a les escoles el coneixement sobre gènere, diversitat sexual i violència masclista

El Districte impulsarà tallers, xerrades i activitats que fomentin la igualtat i la no discriminació

Què en saben a les escoles d’infantil i primària sobre qüestions com ara el gènere, la diversitat sexual i la violència masclista? Districte de Nou Barris vol elaborar una diagnosi per respondre aquesta pregunta. Per això s’ha fet arribar una enquesta als centres educatius  del districte perquè, al seu torn, la facin arribar a personal docent i les famílies. En aquesta enquesta, se’ls demana per aspectes com ara l’educació en igualtat i equitat, el rebuig cap a la feminitat o al col·lectiu LGTBi, i també altres qüestions com la seva percepció del masclisme. L’enquesta s’ha elaborat en sis idiomes diferents per poder arribar al major nombre possible de famílies.

La idea és treballar a tot el districte, però, de moment, s’ha començat a treballar en vuit barris del districte: Al Turó de la Peira (escola Turó de la Peira); la Guineueta (Escola Marinada), Vilapicina i la Torre Llobeta (Escola Timbaler Del Bruc); la Prosperitat (Escola Tibidabo i Escola Víctor Català); Porta (Escola Palma De Mallorca); la Trinitat Nova (Institut Escola Trinitat Nova); Verdum (Escola Marta Mata) i a les Roquetes (Institut Escola Turó de Roquetes).

Segons Districte, amb les conclusions que se n’extreguin de les enquestes, volen  seguir impulsant accions formatives com ara tallers, xerrades i activitats, el més adaptades possibles als interessos i necessitats de les famílies i les escoles del territori, amb l’objectiu final de promoure la igualtat i la no discriminació per raó de sexe, gènere i identitat sexual.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies