Torna El Gran Circ, els tallers saludables per a artistes novells de més de 60 anys

El cicle promou la psicomotricitat i la coordinació dels participants, al mateix temps que es genera benestar emocional i noves amistats

L’Ateneu Popular de 9 Barris torna a engegar una nova edició d’El Gran Circ, els tallers que promouen l’envelliment actiu a través del circ. Avui dimarts hi ha una sessió de prova per a tots aquells majors de 60 anys que vulguin fer un tastet i acabar d’animar-se. Serà de 10 a 11.30h. I a partir de la setmana vinent, comença el cile, tots els dimarts fins al 20 de maig de 10 a 11.30h. Si us voleu apuntar, podeu adreçar-vos al Punt Òmnia Verdun (tel. 93 350 09 15), a l’Ateneu Popular Nou Barris (tel. 93 350 94 75) o al Casal de Gent Gran Roquetes (tel. 93 353 48 92). Es tracta d’una activitat gratuïta gestionada per l’Ateneu Popular 9 Barris, el Consorci Sanitari de Barcelona, el Pla Comunitari de Roquetes, l’Associació Comunitària de Verdum i l’Associació de Veïns de Trinitat Nova.

L’objetiu dels tallers no es convertir els i les participants en grans artistes de circ -tot i que hi sol haver un espectacle de final de curs- sinó fer salut. A través de tècniques de circ i exercicis adaptats a la condició física d’aquesta franja d’edat, es treballen aspectes importants com la coordinació, l’equilibri o la psicomotricitat. No menys importants són altres objectius que es treballen de forma menys conscient: les relacions socials, el lligam a una comunitat i la coneixença de noves amistats. Aspectes molt importants en el cas de persones grans que viuen soles o que no tenen sovint contacte amb la família. Any rere any, els organitzadors comproven millores en el benestar físic, però sobretot emocional, dels participants.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies