Diumenge, abril 14, 2024
EsportsPorta

El camp de futbol municipal de Porta tindrà nova gespa artificial

És una de les actuacions anunciades per l’Ajuntament a 17 instal·lacions de la ciutat

El camp municipal de Porta, seu dels equips de l’Alzamora CF, estrenarà nova gespa artificial aquest estiu. El projecte d’obres també preveu elevara els canons de reg. El termini d’execució de les obres serà de 9 setmanes i costaran més de 370.000 euros.

L’Ajuntament ha considerat que  per l’ús i el pas del temps des de la seva instal·lació, calia una actualització de la gespa. De fet, la gespa dels camps de futbol que han entrat en les inversions tenen, segons el consistori, més de dotze anys i a les quals els cal una renovació. D’acord amb les anàlisis tècniques realitzades, la gespa del terreny de joc està molt compactada i té unes condicions biomecàniques baixes. El canvi de gespa permetrà recuperar les millors condicions tècniques per la pràctica del futbol.

És l’única instal·lació de futbol de Nou Barris que es beneficiarà  dels més de 5 milions d’euros que l’Ajuntament, a través de l’Institut Barcelona Esports, invertirà en millores a 17 camps de futbol (tamany futbol 11 i futbol 7) de la ciutat. Aquestes millores es basen sobretot en la substitució de la gespa artificial, però també es renovaran vestidors i altres millores en un total de 17 camps de futbol distribuïts arreu dels districtes de la ciutat. Dues d’aquestes obres ja han estat enllestides, i la resta s’abordaran al llarg de 2022. Un primer grup veurà com comencen les obres  entre els mesos de juliol i agost, mentre que el segon grup realitzarà les obres entre agost i setembre d’aquest any. Sempre, doncs, aprofitant l’aturada estiuenca de les competicions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies