Publicat el cens provisional per a les eleccions al Consell Escolar del Districte de Nou Barris

Del 21 al 27 de febrer es duran a terme les votacions electròniques per a la renovació d’aquest òrgan

Ja podeu consultar el cens provisional 2022 de representants delegats a les assemblees d’elecció de nous membres del Consell Escolar del Districte de Nou Barris. Fins al 10 de febrer es poden presentar al·legacions si es considera oportó. I del 21 al 27 de febrer es duran a terme les votacions electròniques per a la renovació dels Consells Escolars Municipals de Districte.

Els CEMD són espais de participació per tractar qüestions comunes que afecten els centres d’un mateix districte. Cada centre ha d’enviar un representant de cada sector (alumnat, professorat, PAS…) perquè formi part del cens del districte. Aquest cens votarà a les eleccions del CEMD els diferents candidats que s’hi presentin. Els nous consells educatius de districte s’hauran de constituir a finals del mes de març del 2022.

 

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies