Conferència sobre les dones que van donar pas a la filosofia i ciència moderna

El centre cívic Can Verdaguer se suma a les activitats del Dia Internacional de la dona i la nena en la ciència

L’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l’11 de febrer com el Dia Internacional de la dona i la nena en la ciència. Per aques motiu es duen a terme avui diverses iniciatives amb l’objectiu de visibilitzar la contribució i presència que tenen les dones en l’àmbit científic. En aquest sentit des del centre cívic Can Verdaguer organitza una conferència sobre com les filòsofes i les científiques van participar activament durant el segle XVII donant pas a la filosofia i ciència moderna que es van estendre per Europa.

Ho testimonien autores com Elisabeth de Bohèmia, Margaret Cavendish, Anne Finch Conway, el conjunt de les Precioses amb Madame de Sévigné i Madame de Scudéry al davant, Juana Inés de la Cruz, Mary Astell o François Poulain de la Barre.

Conferència dones i filosofia: “El segle del Barroc”

19 h
A càrrec de Xosé Díaz, catedràtic de filosofia
Aforament limitat, més informació i reserves a http://ow.ly/JMXK50HRB0r
Emissió en directe a la pàgina web https://canverdaguer.com/emissio-en-directe/
Centre Cívic Can Verdaguer, carrer de Piferrer, 94

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies