Sessió informativa aquest dimecres sobre les obres de la línia L5 de metro

Els treballs s’executaran durant Setmana Santa i, a l’estiu, del 9 de juliol al 10 de setembre

L’Espai Jove les Basses allotjarà el dimecres 23 de febrer, a partir de les 18 h, una sessió informativa oberta a la ciutadania per explicar les obres que es faran a la línia 5 de metro. Els treballs s’executaran en dues tandes: la primera tindrà lloc del 9 al 18 d’abril, coincidint amb Setmana Santa. I la segona, en període estival, del 9 de juliol al 10 de setembre.

Les obres renovaran un total de tres quilòmetres de via de la línia 5 de metro, el que segons explica l’Ajuntament de Barcelona permetrà reduir el nombre d’incidències, solucionar el problema de les vibracions que afecten diversos edificis pròxims al traçat i millorar les freqüències més endavant. A més, durant l’obra, es podrà extreure el material que conté amiant identificat a l’estació de Maragall.

La sessió és semipresencial. En aquest sentit, podeu:

  • Assistir-hi presencialment demanant-ho per correu electrònic a comunicacionoubarris@bcn.cat (fins a 24h abans)
  • Connectar-vos per videoconferència demanant-ho per correu electrònic a comunicacionoubarris@bcn.cat (fins a 24 h abans)

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies