Sessió informativa exclusivament telemàtica sobre la implantació de l’àrea verda a la Prosperitat

L’AV Prosperitat ja havia criticat fa uns dies que s’anunciés la posada en marxa del sistema abans d’informar el veïnat

L’Ajuntament ha programat per demà dijous a les 19h una sessió informativa sobre l’àrea verda d’estacionament que entrarà en funcionament a la Prosperitat, amb el número 32, a partir del 21 de març. Aquesta sessió serà només telemàtica a través de l’enllaç: https://meet.jit.si/areaverdeprosperitat

La de la Prosperitat serà la segona àrea verda del districte, després que Vilapicina i la Torre Llobeta l’estrenés en dues fases. La nova zona 32 pintarà de verd els límits que formen la via Júlia, la via Favència, l’avinguda Meridiana i el passeig de Valldaura, amb la intenció que el veïnat tingui prioritat a l’hora d’aparcar.

En total hi hauran 750 places verdes, 495 noves places per a motos i 140 noves places d’àrea DUM.

Malestar a la Prosperitat

Aquesta sessió informativa arriba dies després que l’AV Prosperitat s’ha mostrat molesta perquè no s’havia informat encara els veïns i veïnes. Un cop anunciada la sessió, però, des de l’entitat veïnal també han criticat que sigui tan sols de forma telemàtica, fet que creuen que dificulta l’accés dels veïns i veïnes més grans.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies