El verd ja cobreix l’espai on era la caseta dels jardiners del Parc de la Guineueta

El projecte de reforma del parc va definir l’enderroc del barracó per donar més visibilitat al pavelló

Queda ja per a la història la caseta que Parcs i Jardins tenia a l’accés al parc de la Guineueta des del carrer del Castor. Una petita edificació on, en el passat, fins i tot hi havia hagut serveis públics per als usuaris i usuàries del recinte. El projecte de transformació del parc, unit amb el de la construcció del nou pavelló poliesportiu de la Guineueta, va definir la desaparició d’aquesta caseta. La idea era donar continuïtat a les zones verdes des del parc fins a l’espai arbrat i enjardinat dels interiors del blocs del barri. I, al mateix temps, donarm és visibilitat al centre esportiu. Per això s’ha reubicat l’espai de la jardineria a un costat, integrat amb el pavelló esportiu. I el lloc on hi havia hagut la caseta ha deixat pas a una nova zona verda.

D’aquesta manera s’ha assolit un altre dels elements del projecte de renovació del parc. Queda pendent, tan sols, l’apertura de la guingueta situada a la plaça central. Fa quatre anys ja va sortir a concurs però el procés no va acabar com calia, amb la guingueta oberta. Fa un any es va tornar a obrir el procés d’adjudicació. I és que la importància de la guingueta, més enllà de la vida que pugui donar com a espai de trobada, és que permetria obrir els serveis públics situats a la part del darrere. Una reivindicació veïnal de fa molts anys, especialment de la població més gran de l’entorn.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies